Trego # 
Titulli Autori Klikime
Departamenti i Gruas i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, organizoi sesion shkencor, me temë: “PËR NJË FAMILJE IDEALE, PA DHUNË Postuar nga Administratori 12
Për çdo javë talebet e mektebit pas mbarimit të nivelit fillestar, po kalojnë direkt në leximin e Kur’anit Postuar nga Administratori 20
Elhamdulilah, mektebi po vazhdon në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 23
Mësimdhënësja e gjuhës shqipe, znj. Anyla Zajmi e mbajti orën e dytë me imamët boshnjakë Postuar nga Administratori 20
Mualimët e mualimet, çdo fundjavë, vazhdojnë me edukimin e zemrës së shoqërisë, fëmijëve tanë Postuar nga Administratori 16
Sikur ta kishim parë Pejgamberin a.s., çka do t’i kishim thënë? Postuar nga Administratori 19
Me ëmbëlsira, zbukurime e aktivitete kreative, nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit e shënuan Mevludin Postuar nga Administratori 61
Me laramani aktivitetesh, mektebi vazhdoi orën mësimore të radhës në fundjavën që lamë pas Postuar nga Administratori 72
Mektebi, vazhdon me orët mësimor tri herë në javë Postuar nga Administratori 133
Mektebet e xhamive të Prizrenit, përveç orës mësimore, zhvilluan edhe aktivitete të ndryshme Postuar nga Administratori 146
Trajnimi i haxhinjve - 2022 Postuar nga Administratori 146
Edhe në këtë fundjavë që shkoi, mektebi vazhdoi me orët mësimore të radhës Postuar nga Administratori 158
Me rastin e shënimit të ’12 Qershorit’ – Dita e Çlirimit të Prizrenit Postuar nga Administratori 126
Mektebi nga të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit, vazhdoi me orën mësimore të radhës Postuar nga Administratori 136
Po ashtu, për nder të '1 Qershorit' – Dita e fëmijëve, Departamenti i Gruas i KBI-Prizren (DG) organizoi një aktivite Postuar nga Administratori 117
Për nder të ‘1 Qershorit’ - Dita Ndërkombëtare e fëmijëve Postuar nga Administratori 114
Mektebi nga të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit e mbajti orën mësimore të radhës Postuar nga Administratori 116
Kryetari i KBI në Prizren, për nder të festës së Bajramit të Fitrit, morri pjesë në kremtimin e organizuar nga Koordinatorja e Departmentit të Gruas Dega në Prizren Postuar nga Administratori 257
Departamenti i Gruas pranë Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, sot ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore Postuar nga Administratori 172
Departamenti i Gruas i KBI-Prizren, mbajti tribunën fetare islame Postuar nga Administratori 271
Fadile Bytyqi e mbaroi Mukabelen e Ramazanit (leximi i tërësishëm i Kur’anit), në xhaminë Antalia në Prizren Postuar nga Administratori 149
Ftesë e hapur për gjininë femërore Postuar nga Administratori 273
Panairi i Ushqimit, mbaroi! Postuar nga Administratori 134
Në ditën e dytë, shumë qytetarë në Panairin e Ushqimit Postuar nga Administratori 146
Filloi 'Panairi i ushqimit' (kermezi) në Prizren Postuar nga Administratori 139
Kontribuo, po qoftë edhe me një produkt! Postuar nga Administratori 137
Program kulturor në Zhur, xhamia e Epërme Postuar nga Administratori 139
Në nderim të Muajit të Madhërishëm të Ramazanit, xhamia e Qendres në Zhur, organizoi program artistik Postuar nga Administratori 141
Vazhdon mukabelja (leximi i Kur’anit) gjatë Ramazanit, në shumë xhami të Prizrenit Postuar nga Administratori 144
Talebet e xhamisë Aliu r.a., Prizren, e kanë uruar ardhjen e Ramazanit, në mënyrën e tyre Postuar nga Administratori 144
Drekë solemne për talebet e mektebit Postuar nga Administratori 190
Mbrëmë, me një manifestim fetaro-kulturor Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit e shënoi ngjarjen madhështore të Israsë dhe Mi’raxhit Postuar nga Administratori 171
Nata e Madhe e Israsë dhe Mi’raxhit, më datë 27 shkurt 2022 (e diel) Postuar nga Administratori 172
Para namazit të xhumasë, imami i xhamisë ‘Dëshmorët e Arbanës’ në Prizren, Ilir ef. Bytyqi së bashku me nxënësit e mektebit realizuan një program fantastik Postuar nga Administratori 286
Në Ditën e Përvjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, nxënësit e mektebit të Zhurit,i bënë vizitë kompleksit të varrezave të dëshmorëve të luftës së UÇK-së Postuar nga Administratori 246
Nxënësit e mrekullueshëm nuk kanë të ndaluar në manifestimin e gëzimit të tyre për nder të 17 shkurtit 2022 Postuar nga Administratori 363
Vazhdojnë pragramet festive për nder të 17 shkurtit 2022 Postuar nga Administratori 223
Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive Postuar nga Administratori 209
Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive Postuar nga Administratori 202
Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive Postuar nga Administratori 205
Për nder të 17 shkurtit 2022, përvejtorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës Postuar nga Administratori 274
Vazhdon mektebi në xhamitë e komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 214
Mbulesa, në mes obligimit fetar dhe sfidave bashkëkohore! Postuar nga Administratori 253
Vazhdon mektebi në xhamitë e Komunës së Prizrenit! Postuar nga Administratori 286
Vazhdon mektebi në xhamitë e komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 300
11 nxënës nga Mushnikova e bënë hatme Kur’anin Postuar nga Administratori 386
Për nder të 12 Rebiul Evvel – ditës kur u lind Resulullahi, Muhamedi a.s., KBI-Prizen, organizoi program fetar Postuar nga Administratori 396
Kuvendi i të Rinjëve të Prizrenit në bashkëpunim me KBI të Prizrenit, organizuan aktivitetin në lidhje me marrëdhëniet ndërfetare në Kosovë Postuar nga Administratori 587
Vazhdimi i Mektebit, ora e pestë mësimore Postuar nga Administratori 633
Vazhdimi i Mektebit, ora e katër mësimore Postuar nga Administratori 709

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 10 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës