Trego # 
Titulli Autori Klikime
Vazhdon mësimi – besimi në mekteb Postuar nga Administratori 32
Më datë 10 e 11 shtator, mektebi filloi mirë e mbarë me orën e parë mësimore Postuar nga Administratori 21
Mektebi fillon nesër më datë 10 shtator 2022 Postuar nga Administratori 17
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në vendosjen e gurë themelit të shtëpisë së xhamisë në fshatin Landovicë të Prizrenit Postuar nga Administratori 41
13 nxënës nga Mushnikova e bënë Hatme Kur’anin Postuar nga Administratori 40
Dy prona vakufnore në Landovicë të Prizrenit Postuar nga Administratori 21
Mektebi, filloi pushimet verore! Postuar nga Administratori 20
Shënimi i Hixhretit / Viti i Ri 1444! Postuar nga Administratori 17
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në mevludin tradicional për nder të "Synetisë së Përbashkët" Postuar nga Administratori 17
Vazhdojnë punimet e xhamisë së fshatit Planejë Postuar nga Administratori 78
Program Festiv për Kurban Bajram 2022! Postuar nga Administratori 77
Sot për urimet e Kurban Bajramit, Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitun misafir nga sfera e politike Postuar nga Administratori 66
Të gjithë haxhinjët e Prizrenit, sonte e kanë bërë nijetin për Haxh Postuar nga Administratori 69
Mektebi tri herë në javë! Postuar nga Administratori 59
NJOFTIM - Haxhi 2022 Postuar nga Administratori 54
ARITJA E HAXHILERËVE TË PRIZRENIT NË ARABINË SAUDITE Postuar nga Administratori 58
Sot, me izëm të Zotit, filloi rindërtimi i xhamisë së vjetër (1785) në Planejë të Hasit Postuar nga Administratori 73
KBI-Prizren mbajti mbledhje me Departamentin e Gruas të Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 77
Rindërtimi i xhamisë së vjetër në fshatin Planejë Postuar nga Administratori 69
Sekretari i përgjithshëm i Kryesisë së BIRK-ut e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 95
Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Kaçanikut, Fidaim ef. Fazliu vizitoi Prizrenin Postuar nga Administratori 75
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, mbajti mbledhjen e rregullt me muezinët e Komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 95
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, mbajti mbledhjen e rregullt me imamët e Komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 102
Interesim i madh i nxënësve për Mekteb! Postuar nga Administratori 110
Filloi gjenerata e re e mektebit Postuar nga Administratori 98
Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, për nder të festës së Bajramit të Fitrit Postuar nga Administratori 93
Me rastin e festës së Bajramit të Ramazanit vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren për të uruar Bajramin Postuar nga Administratori 115
FILLOI REGJISTRIMI NË MEKTEB 2022 Postuar nga Administratori 176
Kryetari i KBI në Prizren, mr. Besim ef. Berisha morri pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga KBI-Ulqin Postuar nga Administratori 147
Kryetari i KBI në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim mysafirin special te qytetit tonë, Myftiun e Stambollit, Prof. Dr. Safi Arpaguş Postuar nga Administratori 202
KBI-Prizren priti në takim një delegacion të lartë nga Rijaseti i Bashkësisë Islame të Bonjës e Hercegovinës Postuar nga Administratori 218
Përfaqësuesit e Myftiut Tërnava, vizitojnë xhematin e Prizrenit Postuar nga Administratori 159
Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, mr. Besim ef. Berisha, priti në takim një delegacion të lartë nga Fondacioni i Diyanetit të Republikës së Turqisë Postuar nga Administratori 89
BIK edhe këtë vit organizon tubimin e zekatit dhe sadakatul-fitrit Postuar nga Administratori 94
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në manifestimin e organizuar nga subjekti politik LPRK dhe OJQ-të “Durmish Asllano” dhe “Romani Baht” Postuar nga Administratori 148
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në iftarin tradicional të organizuar nga Myftinia e Shkodrës Postuar nga Administratori 228
Vizitë urimi nga kryetari i komunës, z.Shaqir Totaj Postuar nga Administratori 135
Vizitë urimi për hyrjen e Muajit të Ramazanit! Postuar nga Administratori 128
Myftiu i Pukës vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren Postuar nga Administratori 162
Myftiu Naim ef. Tërnava, vizitoi sot Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 158
Sipas mjekëve operacioni ka qenë shumë i sukseshëshëm Postuar nga Administratori 140
Rreth 1000 nxënës iu nënshtuan testit për nivelin e parë të mektebit Postuar nga Administratori 139
1003 nxënës nga mektebet e xhamive të komunës së Prizrenit, i nënshtrohen ‘testit përfundimtar’ për nivelin e parë Postuar nga Administratori 124
Sot, Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitoi Komandanti i Stacionit Policor-Prizren, z. Vehbi Zekolli Postuar nga Administratori 128
Aksioni për Muhamed Hamzaj, shpallet i përfunduar Postuar nga Administratori 253
Ndihmë urgjente! Postuar nga Administratori 133
Vizitë Ushtrisë së Kosovës në Prizren Postuar nga Administratori 181
ABI CENTER, Prizren, i dhuron Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit një veturë Postuar nga Administratori 283
Urime Nata e Madhe e Regaibit! Postuar nga Administratori 181
Dita botërore e mbulesës Postuar nga Administratori 179
Mërgime Kalënderi, zgjedhet koordinatore e Departamentit të Gruas të KBI-Prizren Postuar nga Administratori 218
Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim Këshilltarin për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë, z. Nevzat Sabri Akın Postuar nga Administratori 327
Prej datë 31.12.2021, fillon pushimi dimëror në mekteb Postuar nga Administratori 201
Kryetari i KBI të Prizrenit, uroi z. Shaqir Totaj, me rastin e zgjedhjes së tij kryetar i komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 183
Kryetarja e Këshillit për Trashëgiminë Kulturore të Prizrenit, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 351
Kryetari i KBI të Prizrenit, mori pjesë në seancën konstituive të Kuvendit Komunal të Prizrenit Postuar nga Administratori 256
KBI-Prizren mbajti mbledhje me Departamentin e Gruas të Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 236
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në eventin e organizuar nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit” Postuar nga Administratori 229
Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim një delegacion nga Kryesia për Çështje Fetare e Republikës së Turqisë Postuar nga Administratori 221
KBI në Prizren së bashku me ShKA 'Śarski Behar', organizuan një mbrëmje të pasur me Kur'an, ilahi, kaside e ligjërata Postuar nga Administratori 235
E xhamia e Qendrës në Zhur përzgjodhi idenë për ta vizituar Prekazin Postuar nga Administratori 269
Vizita në Republikën e Turqisë - 2021 Postuar nga Administratori 339
Kryetari i KBI-Prizren, e priti në takim dr. Edib Abazi, nga Prizreni, njëkohësisht kandidat për asamblenë e Prizrenit në zgjedhjet komunale 2021 Postuar nga Administratori 339
Kryetari i KBI-Prizren, e priti në takim kryeministrin e Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti Postuar nga Administratori 343
Kryetari i KBI-Prizrenpriti në takim kryetarin e komunës së Prizrenit, prof. dr. Mytaher Haskuka, njëkohësisht kandidat për kryetar të komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 359
Kryetari i KBI në Prizren, mr. Besim ef. Berisha priti në takim z. Mustafa Yelek, Kryetar i (Tidef) Federatës së Shoqatave për Ndihmë të Arsimimit të Medreseve më Turqi Postuar nga Administratori 323
Kryetari i KBI-Prizren e priti në takim, z. Faruk Tahirin Postuar nga Administratori 325
Kryetari i KBI në Prizren priti në takim kryetarin e KDTP-së (Partia Demokratike Turke e Kosovës) Dega në Prizren, z. Levent Buş Postuar nga Administratori 356
Kryetari i KBI-Prizren, e priti në takim kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), z. Memli Krasniqin Postuar nga Administratori 336
Kryeimami i KBI-Prizren, e priti në takim, z. Ilir Gashi, asambleist i komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 395
Kryetari i KBI të Prizrenit, priti në takim drejtorin e Fondacionit “Maarif” në Kosovë Postuar nga Administratori 368
Kryetari i KBI në Prizren, priti në takim kandidatin për kryetar të komunës së Prizrenit nga radhët e AKR-së Postuar nga Administratori 357
Kryeimami i KBI në Prizren, priti në takim kryetarin e LDK – dega në Prizren Postuar nga Administratori 384
Pas katër vite shërbim në Prizren,Imamit Mustafa Tombaş po i mbaron detyra në Kosovë Postuar nga Administratori 381
KBI i Prizrenit dhe botimet “Fleta”, realizuan dokumentarin për jetën dhe veprën e Alija Izetbegoviqit Postuar nga Administratori 408
Delegacioni i shoqatës "Mimar Sinan Vakfi" nga qyteti i Edirnes, Turqi, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 643
Gjenerata e tetë e Medresesë “Alauddin” të Prishtinës (1970-1975), vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 736
Me kismet të Zotit, rifillon mësim-besimi në mekteb, në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit Postuar nga Administratori 608
Kryetari i KBI - Prizren priti në takim kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Prizren Postuar nga Administratori 620
KBI i Prizrenit i uroi pensionimin punëtorit shumëvjeçar të KBI-Prizren, h. Hasan Limanit Postuar nga Administratori 645
Kryeimami i KBI-Prizren, priti në takim dekanin e Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë Postuar nga Administratori 592
Kryetari i KBI në Prizren, priti për vizitë, kryetarin e Kuvendit të Rinjëve të Prizrenit, Postuar nga Administratori 611
31 nxënës nga Pllanjana e bënë hatme Kur’anin Postuar nga Administratori 842
Kryetari i KBI në Prizren, së bashku me anëtarin e Kryesisë së BIRK-ut pritën në takim lamtumirës hoxhën mysafir nga Turqia Postuar nga Administratori 630
Kryetari i KBI në Prizren, morri pjesë në sofrën e iftarit të shtruar nga Myftiu i Shkodrës Postuar nga Administratori 642
Kryeimami i BIRK-ut Vedat ef. Sahiti vizitoi Prizrenin Postuar nga Administratori 753
Kryetari i BI-së në Prizren, priti në takim, Kryetarin e Departmentit për Edukim dhe Udhëzime me Jashtë Vendit, pranë Kryesisë për Çështje Fetare të Republikës së Turqisë, z. Dursun Ali Coşkun Postuar nga Administratori 795
Ndërroi jetë hoxha i nderuar nga Bellanica, Mulla Idriz ef. Sertolli Postuar nga Administratori 619
Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava, e vizitoi Këshillin e BI-Prizren Postuar nga Administratori 657
Drejtori i Medresesë së Mesme “Alauddin”, në Prishtinë, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 833
Kryetari i BI-së në Prizren, morri pjesë në vendosjen e gurëthemelit të objektit ndihmës të xhamisë së fshatit Hoqë e Qytetit Postuar nga Administratori 652
Kryetari mr. Besim ef. Berisha, priti në takim drejtorin e fondacionit “Maarif” në Kosovë, z. Mesut Özbaysar Postuar nga Administratori 701
Kryeimami dr. Orhan ef. Bislimaj priti në takim përfaqësuesit e shoqatës humanitare “Terzimahalla” Postuar nga Administratori 686
Kryetari i YTHP - Yenilikçi Türk Hareket Partisi, z. Ertan Simitçi,e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 711
KBI-Prizren e njofton opinionin publik se nuk ka asnjë lidhje me afishet e shpërndara nëpër vende publike, në Prizren Postuar nga Administratori 677
KBI-Prizren mbajti mbledhje me muezinët e qytetit të Prizrenit Postuar nga Administratori 693
Kryetari i KDTP, z. Fikrim Damka, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit Postuar nga Administratori 747
KBI-Prizren mbajti takimin e radhës me imamët e komunës së Prizrenit, grupi i katër dhe i pestë Postuar nga Administratori 704
Vazhdoi mbledhja e radhës me imamët e komunës së Prizrenit, grupi i tretë Postuar nga Administratori 685
Vazhdoi mbledhja me imamët e komunës së Prizrenit, grupi i dytë Postuar nga Administratori 647

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 11 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës